Exklusiv matlagningskurs i samband med skördefestivalen, där vi har skördat våra egna råvaror som har växt på Salthamn blandat med varor från det vilda och det absolut bästa lokala råvarorna på gotland. Följ med kocken till vårt trädgårdsland och skörda grödor direkt från jorden. Lär dig laga mat med dina sinnen och känn efter vad din kropp behöver. Lär dig laga mat på kreativt sätt i Sjöstugans matsal på Salthamn med veganska kocken Sophie Jansen.
Vi erbjuder även Wild dining och Edible Country experience, läs mer på vår hemsida under Mat & Dryck.
Matlagningskurs
16.00-18.00 därefter gemensam dining med Sophie.
Datum:
Onsdag 2 september
Onsdag 16 september
Onsdag 23 september
3 tillfällen plats för minst 6 personer och max 10 personer per gång
För bokning av matlagningskurs maila till event@salthamn.se
Wild dining
17.00-20.00
1-3 september
6-9 september
15-17 september
21-23 september
29-30 september
Minimum 4 personer
Edible Country
Tisdagar i september 11.00-15.00
Minimum 2 personer
Resterande bokningar sker online på vår hemsida www.salthamn.se
Salthamn