Salthamn

-

Exklusiv matlagningskurs i samband med skördefestivalen, där vi har skördat våra egna råvaror som har växt på Salthamn blandat med varor från det vilda och det absolut bästa lokala råvarorna på gotland. Följ med kocken till vårt trädgårdsland och skörda grödor direkt från jorden. Lär dig laga mat med dina sinnen och känn efter vad din kropp behöver.  Lär dig laga mat på kreativt sätt i  Sjöstugans matsal på Salthamn med veganska kocken Sophie Jansen. 

Vi erbjuder även Wild dining och Edible Country experience, läs mer på vår hemsida under Mat & Dryck.

Matlagningskurs 

16.00-18.00 därefter gemensam dining med Sophie. 

Datum: 

Onsdag 2 september 

Onsdag 16 september 

Onsdag 23 september 

3 tillfällen plats för minst 6 personer och max 10 personer per gång 

För bokning av matlagningskurs maila till event@salthamn.se 

Wild dining 

17.00-20.00 

1-3 september 

6-9 september 

15-17 september 

21-23  september

29-30 september

Minimum 4 personer

 

Edible Country

Tisdagar i september 11.00-15.00 

Minimum 2 personer 

 

Resterande bokningar sker online på vår hemsida www.salthamn.se 

 

 

 

Salthamn